chudy - M3 E46
chudy - M3 E46
czesc tez nabylem niedawno emke po ciezkich i mozolnych trudach i jestem pod niesamowitym wrazeniem jak to smiga lecz na owczesna chwile stio w serwisie poniewaz uszkodzilem dwie felgi z prawej strony i amortyzator najezdzajac na kraweznik
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 02:00 przez chudy, łącznie zmieniany 1 raz.
chudy
Re: chudy - M3 E46
Witaj na forum,
Pozwolilem sobie wydzielic temat aby byl bardziej czytelny. Jesli masz jakies zdjecia auta, wrzuc do tego tematu.
Czy te uszkodzenia to jakis nie do konca udany drift?
Pozwolilem sobie wydzielic temat aby byl bardziej czytelny. Jesli masz jakies zdjecia auta, wrzuc do tego tematu.
Czy te uszkodzenia to jakis nie do konca udany drift?

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Witamy, witamy....
czekamy na jakis blizszy opis auta i oczywiscie fotki....
czekamy na jakis blizszy opis auta i oczywiscie fotki....

bejca jest z 2004 grudnia,kolorek musztardowy ,wydech hamana,a reszta seria,zdjecia probowalem wczoraj wrzocic lecz nieudalo mi sie w zaden sposob poprostu jestem lewy z koputerow nie ta epoka dla mnie
dodam jeszcze ze mam przejechane 63000km i samochod wyglada i jezdzi jak noweczka prosto z salonu,a fele zalatwilem przez swoja glupote dlatego ze wyprzedzalem z lewej strony przed zakretem i musialem uciec na chodnik aby niestyknac sie blachami z dziadkiem ktory nagle wjechal na moj pas. 

chudy
zdjecia moge wrzucic ale trzeba bylo by mi opisac krok po kroku
Bylem ja w sobote 16 Grudnia na hamowni bo byl konkurs i pomiar byl za free.wyszlo 337k/M a przy wlaczonym przycisku sport 357.6k/M pierwszy raz dalem innej osobie siedziec innej osobie za kierownica procz mojej zony oczywiscie poniewaz pomiaru dokonywali goscie z hamowni
byli panowie tez tam Vtechu z Krakowa i rozmawialem z nimi o chipie i zdjeciu blokady z predkosciomierza bo teraz zatrzymuje mi sie na 270km/h a jestem ciekaw ile mogla by pojsc na calosci 

chudy
dlugo szukalem tego samochodu o takim kolorze a takrze spelniajacy moje wymagania,w ktorych najwazniejsza byla przeszlosc samochodu,poniewaz jestem drugim wlascicielem samochod jest 100%bezwypadkowy,kupiony w polsce i wypasiony na maxsa niema tylko szyberdachu odziwo
skrzynia oczywiscie manual chodz smg tez wchodzilo w gre.Niema w niej nic co by mnie wkurzalo jest perfekcyjna
chociaz te swiatla mogly by dalej swiecic,przy duzych predkosciach za krotko swieca powinno byc pokretlo na desce rozdzielczej z ich regulacja jak w zwyklych samochodach,ale mozna sie przyzwyczajic 

chudy
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
powinna być taka sama moc niezależnie od tego czy przycisk sport był włączony czy nie. Coś panowie z hamowni się nie popisalichudy pisze:wyszlo 337k/M a przy wlaczonym przycisku sport 357.6k/M

co do dodawania zdjęć to najlepiej dodaj je do naszego showroom

staram sie ale bede musial isc o porade do kolegi byc moze zdjecia maja za duzy rozmiar
chudy
- tom_kulturysci
OTO zdjecia od CHUDEGO (czyli JEGO M3)
P.S. ale zajebisty kolor, ale zajebisty kolor!!!

P.S. ale zajebisty kolor, ale zajebisty kolor!!!

Chudy przypadkiem nie kupiłes jej od Pawelca ??? Ładniutka
Nawet w tym samym egzemplarzu siedziałem w salonie bmw w bb jak jeszcze nią jezdził P. Sikora
P.S
To nie przypadkiem twoj egzemplarz na torze !!!! ???? jeszcze na starych blachach ???
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2bmw+m3%22
A jak znam P. Sikora uzywał ją ekstremalnie albo gaz albo hamulec wiec ta m3 juz troche dostała ale wyglada slicznie

Nawet w tym samym egzemplarzu siedziałem w salonie bmw w bb jak jeszcze nią jezdził P. Sikora
P.S
To nie przypadkiem twoj egzemplarz na torze !!!! ???? jeszcze na starych blachach ???
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2bmw+m3%22
A jak znam P. Sikora uzywał ją ekstremalnie albo gaz albo hamulec wiec ta m3 juz troche dostała ale wyglada slicznie
Pale gume a nie dusze
- tom_kulturysci
eeee tam! dostala? po to jest!
nie robili m power po to zeby jezdzic po zakupy....
nie robili m power po to zeby jezdzic po zakupy....

tak kupilem ja od Andrzeja ale ten filmik nie jest na moim sprzecie choc Andrzej niejezdzil nia powoli,numery na blachach na moich zdjeciach sa jeszcze numerami Andrzeja.
Gdy odbieralem swoja M3 a odbieralem ja wlasnie od Sikory to stala tam jeszcze taka sama jak moja i nadal tam stoi i ktos ja tam prawdopodobnie uzywa od Sikory
ten sprzet na filmiku to bedzie 2003 lub 2002 rok
p.s. jezdzilem ta czarna M3 sikory,ktora jest na zdjeciach w galerii niestety tylko za pasazera i wiem z pewnego zrodla, ze pan Sikora jezdzi nia ekstremalnie szybko

Gdy odbieralem swoja M3 a odbieralem ja wlasnie od Sikory to stala tam jeszcze taka sama jak moja i nadal tam stoi i ktos ja tam prawdopodobnie uzywa od Sikory

ten sprzet na filmiku to bedzie 2003 lub 2002 rok

p.s. jezdzilem ta czarna M3 sikory,ktora jest na zdjeciach w galerii niestety tylko za pasazera i wiem z pewnego zrodla, ze pan Sikora jezdzi nia ekstremalnie szybko

chudy
Ja znam bardzo dobrze P. Sikore i wiem ze Pawelec od niego kupił m3 złote. I dobrze wiem ze to sa blachy jeszcze od Andrzeja. I na tym filmiku to Andrzej na niej JEZDZI przed przerestrowanie na P3 XXXM3 bo miał ja wypozyczana OD SIKORY. A sikora takiej drugiej złotej nie ma bo miał tylko jedna ktora sprzedał Andrzejowi.
A ta co widziałes to mogła byc moja bo czasto stoje u sikory pod salonami jak i mikołowie jak i w bielsku.
Nie wiem skad mozesz wiedzic ze na tym filmiku to jest rocznik 2002/2003 ja bym powiedział ze 03/04 gdzies
A ta co widziałes to mogła byc moja bo czasto stoje u sikory pod salonami jak i mikołowie jak i w bielsku.
Nie wiem skad mozesz wiedzic ze na tym filmiku to jest rocznik 2002/2003 ja bym powiedział ze 03/04 gdzies
Pale gume a nie dusze
- robert///m3
- Kontakt:
kolor foteli auta jest taki sam na filmiku jak i na zdięciach więc pewnie ta sama... ale dokładnie nie wiem. dodam tylko tyle żę M-ka jest stworzona do szybkiej jazdy nie kupuje ją dziadek ani emeryt więc jak jeżdził z głową poprzedni właściciel czyli nie zagotował oleju wymieniał na czas oleje to auto napewno nie jest skatowane nikt z nas nie jest do końca pewny kto i jak nią jeżdził przed nami czy miał ciężką noge czy nie chyba że kupi nową hehe dla mnie emka piękna kolor taki na który chorowałem ale nie mogłem takigo spotkać więc kupiłem taką jaką widać na zdięciach jeśli można wiedzieć napisz ile cię to cacko kosztowało pozdrawiam PS jak Ci sie znudzi to szwagier szuka bezwypadkowej w takim kolorze z nawigacja powyżej 2004 roku wiec daj znać może sie dogadamy. prosze jeszcze o foty wnętrza...naprawde supre emkacent01 pisze:Ja znam bardzo dobrze P. Sikore i wiem ze Pawelec od niego kupił m3 złote. I dobrze wiem ze to sa blachy jeszcze od Andrzeja. I na tym filmiku to Andrzej na niej JEZDZI przed przerestrowanie na P3 XXXM3 bo miał ja wypozyczana OD SIKORY. A sikora takiej drugiej złotej nie ma bo miał tylko jedna ktora sprzedał Andrzejowi.

prawdziwa BMK-a to M-ka
z rocznikiem sie domyslam z tego wzgledu ze mam drugi samochod,ktory nabylem w 2003 roku i ma numer sk 78894 czyli juz jakies 30tys numerow po tej na filmie a takze na filmiku niema naklejek z boku i takie tam szczegoly ale szczerze mowjac mam to gdzies poniewaz sam lubie sie tak zrelaksowac
juz w garazu czekaja gumu do testowania jej mozliwosci i chyba przyznacie ze ten samochod jest do tego stworzony
kocham go 

chudy